Trabzonspor, Jose Sosa transferini KAP'a bildirdi

Arjantinli oyun kurucu Jose Sosa, Trabzonspor'a transfer oldu. Karadeniz ekibi, Sosa transferini KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, Jose Sosa transferini KAP'a bildirdi
08 Eylül 2017 - 11:56 - Güncelleme: 08 Eylül 2017 - 15:29

Editör: Mehmet BAŞKAN

Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi peşinden koşturan Jose Sosa, transfer sezonunun son gününde Trabzonspor'a imza attı. Geçen sene Beşiktaş'tan Milan'a transfer olan Arjantinli futbolcu, İtalya'da beklentileri karşılayamamıştı. Beklentilerin altında kalan oyuncu, kadroda düşünülmüyordu. 

Milan'da başarısız olmasına rağmen Beşiktaş'taki formu sayesinde Trabzonspor yönetiminin gözdesi olan Sosa, uzun bir ikna çabasının ardından Trabzonspor'da oynamaya ikna edildi. Milan'ın bonservis konusunda kararlı davranınca transfer pazarlıkları da uzun sürdü.

 

Trabzonspor, resmi site ve KAP üzerinden Jose Sosa transferi hakkında "AC Milan'ın profesyonel futbolcusu Jose Sosa'nın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır." açıklamasını yaptı.

Arjantinli futbolcu, Napoli, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi büyük kulüplerde forma giydi. Ardından Beşiktaş'ın transfer ettiği oyuncu, yüksek performansı ile Beşiktaş'ın şampiyonluk hasretini dindirmişti. Jose Sosa geçen sezon Milan forması ile 19 maça çıkmıştı ve 3 gol atmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum