Trabzonspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 7.  haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Trabzonspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler
30 Ekim 2020 - 02:28 - Güncelleme: 30 Ekim 2020 - 02:30
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 7. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak karşılaşmayı tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Edgar Le, Vitor Hugo, Marlon, Baker, Flavio, Abdülkadir Parmak, Abdulkadir Ömür, Nwakaeme, Afobe

Kasımpaşa: Kose, Hadergjonaj, Tarkan, Sadiku, Haddadi, Mickael, Hodzic, Hajradinovic, Aytaç, Yusuf, Koita

Eksikler

Trabzonspor:  Tröndsen, Hüseyin ve Ekuban

Kasımpaşa: Jeanvier, Gohou

Takımların son durumu

Ligin 3. haftasında Galatasaray karşısında ortaya koyduğu oyun ve aldığı galibiyetle dikkat çeken Kasımpaşa, devamnı getiremedi. Son 2 haftada önce Karagümrük sonra Göztepe ile berabere kalan İstanbul ekibi, 6 maçta 8 puana ulaşabildi.

Kadıköy'de kolay çözüldü

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve Kadıköy'e beyaz sayfa açmak için giden Trabzonspor, travmatik bir mağlubiyetle karşı karşıya kaldı. İlk yarısını önde tamamlamasına rağmen 5 dakikada oyundan kopan ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Trabzonspor ve Eddie Newton için çanlar çalıyor.

Trabzonspor 5-2 önde

Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere biterken 5 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Kasımpaşa ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum