Trabzonspor-Konyaspor muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 13. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. 

Trabzonspor-Konyaspor muhtemel 11'ler
06 Kasım 2022 - 04:21
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 13. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor kozlarını paylaşacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 20:00'de oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Zorbay Küçük yönetecek.

Trabzonspor-Konyaspor Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Bartra, Denswil, Eren, Hamsik, Gbamin, Djaniny, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Michalak, Oğulcan, Endri, Bytqi, Muhammet

Ligde tırmanış hedefliyor

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk resmi maçında da kupa almayı başardı. Süper Kupa'da Sivasspor ile karşılaşan bordo-mavililer, 4-0 gibi net bir skorla sahadan ayrılarak lig öncesi fazlasıyla moral depoladı. İlk lig maçında da İstanbulspor'u zorlanmadan 2-0 ile geçmeyi başardılar. İkinci hafta da ise Hatayspor'u da tek golle yendiler. Ancak sonrasında Antalyaspor'a 5-0 mağlup olurken hafta arası da Kopenhag'a elenmekten kurtulamadılar. Sonrasında ise evinde Galatasaray'dan 1 puan alabildiler. Ancak geçen hafta Ümraniyespor'u tek golle mağlup ederek 10 puana ulaşmayı başardılar. 

Avrupa'da Ferencvaros maçıyla gruplara başlayan bordo-mavililer, uzun süre 10 kişi oynayan rakibinden puan alamazken ligin sonrasında da Adana Demirspor'a son dakika golüyle mağlup oldu.

Adana'dan sonra çıkışa geçen Karadeniz ekibi, Kızılyıldız, Gaziantep FK ve Kayserispor maçlarının tamamını kazanarak Monaco'ya oldukça moralli gitti. Ancak Maxi Gomez'in erken kırmızı karıyla işler terse döndü ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Lide de Kasımpaşa duvarı aşılamadı. Sonrasında ise bambaşka bir Trabzonspor gördük. Avrupa Ligi'nde Monaco'yu 4-0 gibi net bir skorla hem de oyun üstünlüğüyle devirmeyi başardılar. Dönüşte de Dolmabahçe'de Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldılar ve çıkışlarını sürdürdüler.

Sonrasında da Sivasspor'u tek golle mağlup eden Trabzonspor'da bay haftasına girildi ve bordo-mavililer Avrupa'daki iki maçın ardından grubunu üçüncü sırada tamamladı.

Trabzonspor 4-1 önde

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanan son 10 maçta 5 kez beraberlik sonucu çıktı. Bordo-mavililer 4 mücadeleyi kazandı. Konya ekibi ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum