Trabzonspor Macaristan'da

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren bordo-mavili takım, yurt dışı ilk etap kampı için Macaristan’ın başkenti Budapeşte'ye gitti.

Trabzonspor Macaristan'da
02 Temmuz 2017 - 14:49

Trabzonspor, yeni sezon öncesi yurt dışı ilk etap kamp çalışmaları için Macaristan'a gitti.

Tesislerde toplanan bordo-mavili kafile, daha sonra havalimanına geçti ve Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye hareket etti. Havalimanı girişinde takımı karşılayan bordo-mavili taraftarlar, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkent Budapeşte'ye bağlı Telki kasabasında 2-17 Temmuz tarihlerinde kamp yapacak Karadeniz temsilcisi, ikinci etap hazırlıklarını ise 19-30 Temmuz'da Slovakya'da gerçekleştirecek.

İLK İDMAN AKŞAM

Bordo-mavili takımın Macaristan kampı kadrosunda Onur Recep Kıvrak, Esteban Alvarado, Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Jan Durica, Carl Medjani, Joao Pereira, Emmanuel Mas, Abdurrahim Dursun, Batuhan Artarslan, Aytaç Kara, Okay Yokuşlu, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Ogenyi Onazi, Matus Bero, Yusuf Erdoğan, Dame N’Doye, Fabian Castillo, Olcay Şahan, Hugo Rodallega, Theo Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi bulunuyor.

Bu arada, bazı futbolcuların Budapeşte’de kampa dahil olacağı, takımın ilk idmanının ise bugün 19.00'da gerçekleştireceği öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum