Trabzonspor sezonu yeni formalarla kapatıyor

Bordo-mavililer bu akşamki Bursaspor maçına 2017-2018 forması ile çıkacak. Kaptan Onur Kıvrak, “Bu aslında önümüzdeki sezon için ne kadar büyük bir umut ve heyecan taşıdığımızın bir göstergesi gibi” dedi.

Trabzonspor sezonu yeni formalarla kapatıyor
03 Haziran 2017 - 15:21 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 16:10

Trabzonspor, bu akşam Bursaspor’la oynayacağı sezonun son maçına gelecek sezonun formalarıyla çıkacak. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Nike tarafından hazırlanan 2017-18 sezonu formalarının TS Club mağazalarındaki yerini alacağı belirtildi. Parçalı formaların bu ayın sonunda, çubuklu formaların ise Temmuz’un ikinci haftasında satışa çıkarılacağı bildirildi.

“TERTEMİZ BİR BAŞLANGIÇ…”

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, takım arkadaşlarının bu akşam ilk kez giyeceği yeni sezon formaları için şu yorumu yaptı: “Sezonun son maçında ‘yeni sezon forması’ giyecek olmamız takım olarak bizlerde çok farklı duygular uyandırıyor. Bu aslında önümüzdeki sezon için ne kadar büyük bir umut ve heyecan taşıdığımızın bir göstergesi gibi. Biz ilk olarak bu beyaz formaya ter akıtacağız. Ne güzel; bembeyaz ve tertemiz bir başlangıç yapmak için…’’

Beyaz renkli formada, göğüs altında üçgen motifler bulunuyor. Bordo, mavi ve beyaz renkteki üçgenlerin hareketlendirdiği beyaz formada klasik tarza getirilen dinamizm ve üç rengin kurgusunda sentez duygusu ön plana çıkıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum