Trabzonspor - Sivasspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun ikinci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Trabzonspor - Sivasspor muhtemel 11'ler
23 Ağustos 2021 - 01:51
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ikinci haftasında Trabzonspor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu'nda saat 19:15'te oynanacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Ie, İsmail, Berat, Abdülkadir Ömür, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

Sivasspor: Ali Şaşal, Koray, Goutas, Camara, Uğur, Hakan, Okechukwu, Kayode, Fajr, Gradel, James

Mağlubiyete rağmen...

Molde karşısında penaltılarla turlayan Trabzonspor, Süper Lig'e görkemli bir başlangıç yaptı. Transfer dönemine hızlı giren ve takviyeleri erken zamanda tamamlayan bordo-mavililer, bunun avantajını kullanmayı bildi. Yeni Malatyaspor'u hücumdaki yıldızlarının etkili oyunuyla 5-1 ile geçen Avcı'nın öğrencileri, Roma karşısında istediği sonucu alamadı.

Trabzon'da oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybeden Trabzonspor'da yine de ortaya konan oyun ve plan, taraftarlarını mutlu etti. Bu kez de Roma deplasmanı öncesi ligin önemli takımlarından Sivasspor'u konuk edecek.

Trabzonspor 5-2 önde

Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan son 10 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Bordo-mavililer 5 karşılaşmayı kazanırken Yiğidolar 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum