Trabzonspor Slovak stoperi kadrosuna katıyor

Trabzonspor, transfer dönemi kapanmadan kaliteli bir stoperi kadrosuna katmak istiyor. Kadrosunda 3 Slovak oyuncu bulunan Karadeniz ekibi, 4. Slovak oyuncuyu ise Marsilya'dan alıyor. Tomas Hubocan transferi için olumlu yanıt bekleniyor.

Trabzonspor Slovak stoperi kadrosuna katıyor
05 Eylül 2017 - 11:21 - Güncelleme: 05 Eylül 2017 - 11:52

Trabzonspor, transfer dönemi kapanmadan kaliteli bir stoperi kadrosuna katmak istiyor. Kadrosunda 3 Slovak oyuncu bulunan Karadeniz ekibi, 4. Slovak oyuncuyu ise Marsilya'dan alıyor. Tomas Hubocan transferi gerçekleşir ise Trabzonspor, savunma mevkisine transferi bitirecek. 

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala, Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibi, gözünü Fransa'da futbol hayatını sürdüren Slovak stopere çevirdi. Esas mevkisi stoper olmasına rağmen savunmanın sağı ve savunmanın solunda da oynayabilen Tomas Hubocan, Ersun Yanal'ın joker oyuncusu olmaya aday gösteriliyor.

Trabzon ekibi, Marsilya'ya bonservis bedeli olarak 2 milyon euro önerdi. Marsilya ise 31 yaşındaki futbolcu için gelen bonservis bedelini olumlu karşıladı. Slovak oyuncunun ikna edilmesi için Trabzon kadrosundaki Slovak oyuncular devreye girdi. Durica, Kucka ve Bero, hemşehrilerinin Karadeniz ekibine katılması için ikna çalışmalarını sürdürüyor. 

Hubocan, Fransa liginde geçen sezon 13, bu sezon ise 1 maçta forma giydi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum