Trabzonspor, Tomas Hubocan'ı aldı

Trabzonspor'un Fransız kulübü Marsilya'dan Tomas Hubocan'u satın alma opsiyonu ile kiraladı. Slovak stoper, İstanbul'a geldi.

Trabzonspor, Tomas Hubocan'ı aldı
07 Eylül 2017 - 19:25

Editör: Mehmet BAŞKAN

Trabzonspor'un Fransız kulübü Marsilya'dan Tomas Hubocan'u satın alma opsiyonu ile kiraladı. Slovak stoper, İstanbul'a geldi. Ersun Yanal'ın özellikle kadroda istediği Slovakya uyruklu Tomas Hubocan, Karadeniz ekibine geliyor. Sağ ve sol stoper olarak forma giyebilen 32 yaşındaki stoper için Marsilya'ya 250 bin Euro kiralama bedeli ödenecek.

32 yaşındaki oyuncu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzalar atılacak. Trabzonspor'un Aykut Demir ile sözleşmeyi fesih etmesi sonrasında stoper transferine kesin gözüyle bakılıyordu. Nitekim Aykut Demir'in sözleşmesinin fesih edimesinin hemen ardından Hubocan İstanbul'a geldi.

 

Marsilya ve Trabzonspor arasındaki görüşmelerin çift taraflı iyimserlik sayesinde kısa sürdüğü öğrenildi. Ersun Yanal'ın şampiyonluk için uygun bir kadroya sahip olması için Karadeniz ekibinde çalışmalar devam ediyor.

Trabzonspor'un kadrosunda 3 Slovakya uyruklu futbolcu vardı. Tomas Hubocan'ın Trabzonspor'a dahil olmasıyla Trabzon ekibinin kadrosunda 4 Slovak oyundu oldu. Türkçe sonrasında takımda en çok konuşulan dillerden biri Slovakça oldu. Aynı dili konuşan oyuncuların fazla olması, takıma uyum konusunda futbolcuların sorun yaşamamasında etkili oluyor.

Trabzonspor, yıldız futbolcu ile devam etmek isterse gelecek sezon sonu 1,1 milyon euro daha ödeyerek Slovak stoperin bonservisini alabilme hakkına sahip.

YORUMLAR

  • 0 Yorum