Trabzonspor'un bu sezonki kabusu

Alanyaspor karşısında aldığı beraberlikle liderlik koltuğunu kaybeden Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'in öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takımı oldu.

Trabzonspor'un bu sezonki kabusu
23 Haziran 2020 - 08:58

FUTBOO | Süper Lig'de Alanyaspor karşısında son dakikalarda yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor, liderlik koltuğundan oldu. Bordo-mavili ekip, liderliği kaybettiği gibi, Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım da oldu.

Şampiyonluk için en büyük adaylardan olan Trabzonspor, bu sezon ligde çıktığı 28 maçın 25'inde öne geçmeyi başardı. Alanyaspor karşısında da 1-0 öne geçen bordo-mavili ekip, 90 dakika sonunda galibiyeti koruyamadı. Trabzonspor böylece Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda kaybettiği puanı 20'ye çıkardı. Hüseyin Çimşir'in öğrencileri bu sezon Süper Lig'de 25 maçta öne geçmeyi başardı. Bu 25 maçın 16'sını kazanan Trabzonspor, 7 maçta sahadan beraberlikle ayrılırken, 2 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. 

Trabzonspor öne geçtiği maçlarda kaç puan kaybetti?

7 beraberlik - Kaybedilen puan 14

2 mağlubiyet - Kaybedilen puan 6

Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybı yaşayanlar

Trabzonspor'un ardından Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden ikinci takım Gençlerbirliği oldu. Gençlerbirliği bu sezon öne geçtiği maçlarda toplam 17 puan kaybetti. Üçüncü sırada ise kaybettiği 16 puanla Konyaspor yer alıyor.

View this post on Instagram

???? Süper Lig'de 28. hafta sonuçları #SüperLig

A post shared by futboo.com (@futboo_official) on

YORUMLAR

  • 0 Yorum