Trabzonspor'un programı belli oldu

Bordo-mavililer yeni sezon hazırlıklarına 26 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Trabzonsporlu futbolcular, Temmuz ayı boyunca iki etap yurt dışı kampı gerçekleştirecek.

Trabzonspor'un programı belli oldu
19 Haziran 2017 - 15:44

Kuruluşunun 50. yıldönümünde Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Trabzonspor’da 2017-2018 sezonunun hazırlıkları için yapılacak çalışmaların programı açıklandı.

Buna göre, bordo-mavililer 26 Haziran Pazartesi günü Trabzon'da bir araya gelecek ve önce sağlık kontrolünden geçecek.

İLK KAMP BUDAPEŞTE’DE

Hazırlıklarına Trabzon’daki tesislerinde başlayacak olan Trabzonsporlu futbolcular, 2 Temmuz'da Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gidecek. Budapeşte’de 2-17 Temmuz tarihleri arasında yurt dışı 1. etap kamp çalışmaları gerçekleştirilecek.

Bordo-mavililer, daha sonra Slovakya'ya geçerek Samorin kasabasında 19-30 Temmuz tarihlerinde ikinci etap çalışmalarını yapacak. 30 Temmuz’da yurt dışı kampını tamamlayacak olan bordo-mavililer daha sonra Trabzon’a dönecek.

SADECE BATUHAN ÇAĞRILDI

Trabzonspor’da, geçen sezon farklı takımlara kiralık olarak gönderilen 23 oyuncudan sadece Şanlıurfaspor'da oynayan Hasan Batuhan Artarslan yeni sezon hazırlık kampına çağrıldı.

Bu arada bordo-mavililerde sağ kanata Kamil Ahmet Çörekçi'nin transferinin ardından Zeki Yavru'nun sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedileceği öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum