Trabzonspor - Y. Malatya muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 20. hafta maçında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor - Y. Malatya muhtemel 11'ler
07 Ocak 2022 - 01:11 - Güncelleme: 07 Ocak 2022 - 01:11
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 20. hafta maçında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Hugo, Denswil, İsmail, Dorukhan Toköz, Abdülkadir Ömür, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Sadık, Semih, Hafız, Muhammed, Jospin, Ndong, Mallan, Mounir, Mustafa, Adem Büyük

Fark 7 puan

Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederek sezona başlayan Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1, Giresunspor'u da 1-0 ile geçti. Sonrasında-0 geriye düşmelerine karşın Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak zirvenin ortağı olmayı sürdürdüler.

Ligin 5. maçında zorlanmalarına karşın Kasımpaşa engelini tek golle geçtiler. Ancak son hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Ancak Beşiktaş'ın üst üste kayıplarıyla birlikte bir kez daha zirveye çıkma fırsatını yakaladılar. Kayserispor'u da deplasmanda 2-1 deviren bordo-mavililer, sonrasında Fenerbahçe, Göztepe ve Rizespor karşısında 3'te 3 yaparak en yakın rakibine 7 puan fark attılar.

Ligin 12. haftasında direkt rakiplerinden Beşiktaş'ı da mağlup ederek liderlik koltuğunda fazlasıyla rahatladılar.  Sonrasında ise önce Gaziantep FK'yı sonra Karagümrük'ü yenerek rakiplerinin de puan kayıplarıyla birlikte zirvede tek başlarına kaldılar. Sonrasında Adana Demirspor'u 2 golle deviren bordo-mavililer, ligin 16. haftasında Antalyaspor'a yenildi. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor'un ligde 27 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu.

Kafalar 'acaba'ların oluştuğu bu dönemde evinde Hatayspor'u konuk eden Trabzonspor, aldığı 2-0'lık net galibiyetle bir kez daha zirvede en azından uzun süre rahat olacaklarını kanıtladı. Sonrasında ise Altay karşısında 1-0 geriye düşmelerine karşın sahadan 2-1'lik skorla ayrılmayı başardılar.

İlk devrenin son karşılaşmasında Başakşehir'i konuk eden bordo-mavililer, sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı. Avcı'nın öğrencileri, en yakın rakibi Konyaspor'un 7, Başakşehir'in ise 13 puan önünde yer alıyor.

Trabzonspor 7-2 önde

Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan 9 maçta beraberlik sonucu çıkmadı. Bordo-mavililer 7 karşılaşmayı kazanırken Malatya ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum