Transfer, Diagne, ve Muslera...

Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Transfer, Diagne, ve Muslera...
18 Ocak 2021 - 01:50 - Güncelleme: 18 Ocak 2021 - 02:00
Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren "10 kişi kalmak, hele hele böyle ağır bir sahada 58'de yaklaşık 40 dakika 10 kişi kalmak hiç kolay değil, hiç kolay değil. Rakibiniz Beşiktaş. Ciddi ve güçlü bir rakip. Derbilerde eksik kalmak bir teknik adamın hiç istemeyeceği bir şey." dedi.

Transfer konusunda da kısa bir değerlendirme yapan Fatih Terim ''Transfer listesini verdim. İsimleri söyledik. Beraber toplandık. Daha vaktimiz var. Şimdi buradan bazı şeyleri de aydınlatmak istiyorum. Biz burada transfer yapar isek belki de yaz ayındaki transferde küçük dokunuşlarla Galatasaray, yeni bir takım haline gelecek. Çok fazla ihtiyacı olmayacak. Muhakkak ki ekonomik şartlar önemli. Hiç itirazım yok ama nitekim konuşmalar da öyle geçti. Yoksa durup dururken ben bu takımla da şampiyon oluruz demedim. Burası Galatasaray takımı, hiç kimse olmasa da biz buyrun şampiyon olun diyecek halimiz yok. Çıkar oynarız. Daha önce forvetimiz yokken oynadık, orta sahamız yokken oynadık, defansımız yokken oynadık ve çok da başarılı olduk'' dedi.

'Kırmızı kart, hiç itiraz yok'

Diagne'nin kırmızı kartını yorumlayan Terim, "Diagne'nin kırmızı kartı akılda olan bir şey değil. Kırmızı kart, hiç itiraz yok. Kafayla gideceği yere ayakla giderse böyle oluyor. Hiç profesyonelce değil." şeklinde konuştu.

Fernando Muslera'nın Denizlispor maçıyla sahalara döneceğini de açıklayan tecrübeli teknik adam, "Muslera, Denizli maçında oynayacak. Bu 3 günde bir şey olmazsa, nasipse oynatmayı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum