'Transfer gerçekleşecek gibi duruyor'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, Fatih Karagümrük'ü mağlup ettikleri maçın ardından transfer çalışmaları hakkında konuştu.

'Transfer gerçekleşecek gibi duruyor'
03 Ekim 2020 - 21:49
Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, karşılaşma sonrasında açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Erol Bulut, "İlk penaltıya kadar iyi bir maç sergiledik. Üstüne koymamız gerekiyor. Yeterli mi diye sorarsanız, yapılan transferler, uyum süreci... İlk 75 dakika fena değil. Milli maç arası bizim adımıza iyi olacak. Eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Milli maç arasından sonra daha iyi bir Fenerbahçe seyrettirmeyi düşünüyoruz." dedi.

'Hakem farklı yorumladı'

Hakem kararlarına da değinen Bulut, "75 dakika iyi bir maç oldu bizim adımıza. 2-0 öndeyken, hatta maç 3-0 4-0 olmalıydı. Rakip penaltı aldı. Son 15 dakika biraz sıkıntılı geçti. Rakip ikinci bir penaltı kazandı. İkinci penaltıdan önce Papiss Cisse'ye faul vardı. Hakem farklı yorumladı." ifadelerini kullandı.

'Transfer gerçekleşecek gibi gözüküyor'

Erol Bulut transfer çalışmaları hakkında ise "Milli maç arası bizim için iyi olacak. Eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Birkaç görüştüğümüz isim var transfer gerçekleşecek gibi gözüküyor." şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum