Transfer için flaş açıklama!

Transfer konusunda konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Michy Batshuayi ve Çağlar Söyüncü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer için flaş açıklama!
18 Ocak 2024 - 00:56
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sarı-lacivertlilerin Adanaspor'u 6-0 mağlup ettiği kupa maçının ardından transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, Michy Batshuayi ve Çağlar Söyüncü hakkındaki soruları yanıtladı.

İlk olarak Batshuayi hakkında konuşan Kartal, ''Batshuayi şu anda herhangi bir yere gitmesiyle ilgili bir şey yok. Kayseri'de 3 gol attı, bugün 4 gol attı. Dzeko da geçen 3 gol attı, devre arasında çıkardık. Bu güzel, tatlı bir rekabet. Bunun olması bizi de mutlu ediyor. Güzel bir rekabet var. Bunu sezon sonuna kadar böyle devam ettireceğiz'' dedi.

''Çağlar Söyüncü için karar vermedik''

Çağlar Söyüncü hakkında da konuşan Kartal, ''2 transferle dengemizi bulduğumuzu düşünüyorum. Belki bir tane daha transfer olabilir. Şu anda yüzde yüz bir oyuncu daha alacağız diye kendimizi şartlandırmadık. Herhangi birinin gitmesiyle ilgili karar vermedik. Çağlar'la ilgili de bir karar vermedik'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum