Transfer için flaş açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sacha Boey yerine düşündükleri isimlerden birinin Lorenz Assignon olduğunu söyledi.

Transfer için flaş açıklama
30 Ocak 2024 - 01:40 - Güncelleme: 30 Ocak 2024 - 01:43
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK maçı sonrasında sağ bek konusunda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, Rennes'de forma giyen sağ bek Lorenz Assignon ile ilgilendiklerini de söyledi. 

Rennes'de forma giyen Assignon'un da adaylardan biri olduğunu söyleyen Okan Buruk ''Sacha'nın transferi beklediğimiz, planlanan bir şey değildi. Birçok alternatif üretiyorsunuz ama onlar zaman içinde başka takımlara gidiyor. Angelino da Roma'ya gitti. Yabancı kontenjanını açmak için bu oyuncuların gitmesi gerekiyordu. Gittikten sonra bir şey yapabiliyorsunuz. Hazırlık yapıyorduk ama bunlar başka takımlara gidiyor ya da takımının tutmak istedikleri oldu. Birçok oyuncu üzerinden çalışmamız sürüyor. Lorenz Assignon da adı geçen oyunculardan biri ama net bir görüşmemiz olmadı. Sağ ve sol bek için birçok isim var. Transferde yarından sonra hızlı bir şekilde hareket etmemiz gerek. İyi niyetli bir şekilde çalışıyoruz. Yönetimimiz taraftarımızı mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Umarım kalan 4 günde Avrupa için bize basamak atlatacak oyuncu buluruz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum