'Transfer ihtimali var'

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı kulübün bu sabahki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Transfer ihtimali var'
02 Temmuz 2022 - 12:13
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sarı kırmızılı kulübün transferdeki önceliğini ve takımdan ayrılması gündemde olan Marcao'nun son durumunu anlattı.

İşte Okan Buruk'un sözleri;

Oyuncuların istekleri, arzuları ve psikolojik olarak mutlu olmaları bizim istediğimiz bir şey. Çalışmalarından çok mutluyum. Hiç antrenman kaçırmadılar. Altyapıdan 16 oyuncumuz var. Onları görmek açısından bu dönem önemli. Bir kısmını kampa götüreceğiz. Bir transfer gündemimiz ve arayışlarımız var. İlgilendiğimiz oyuncular var ama bu her gün güncelleniyor. Her gün farklı şeyler geliyor. Önümüzde çok fazla gün var ancak bir yandan da kampa transferleri yetiştirmeye çalışıyoruz.

Önceliğimiz orta saha

Ayrılacakları henüz belirlemedik. Kampta da görmek istiyoruz. Tabi ki kafamızda bazı düşünceler var. Bunları uygulamak için hazırlık maçları ve antrenmanlar da belirleyici olacak. Diğer bölgeler için aciliyetimiz olsa da bekleyebileceğimiz bir durum da söz konusu. Elimizdeki oyuncuları değerlendirmek istiyoruz. Orta sahayı kuvvetlendirmek istiyoruz. Yunus ve Emre Akbaba gibi kiralıktan dönen ve bizim için önemli isimler de var. Önceliğimiz orta saha. Abdülkerim ve Kazımcan da aramıza katıldı. Türk olarak çok iyi opsiyonlar.

Marcao açıklaması

Marcao bizim oyuncumuz. Talipleri olacaktır. Yönetimimiz görüşmeleri yapıyor. Telefonla görüştüm, 'Benim işim bu. Geldiğimde aynı şekilde devam edeceğim' dedi. Transferi olmazsa bizimle olmaya devam edecek. Eğer değerini bulursa tabii ki transfer ihtimali var.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum