Transfer kararını verdi!

Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da gösterdiği performansla birçok Avrupa ekibinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu, transfer için menajerine kararını iletti.

Transfer kararını verdi!
04 Ocak 2024 - 10:27
Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu Avrupa'nın dört bir yanından dev kulüpler takip ediyor. Performansıyla göz dolduran yıldız oyuncu, taraftarın sevgilisi konumunda bulunuyor.

Borussia Dortmund çok istekli

24 maçta forma giyen genç futbolcu, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 5 büyük ligden talipleri bulunan başarılı oyuncu konusunda özellikle Borussia Dortmund çok istekli.

Transfer kararını verdi

Takımdaki son durumu merak konusu olan Ferdi Kadıoğlu, transferiyle ilgili kararını verdi. Birçok takımın peşinden koştuğu genç sol bek, menajeriyle transfer konuşması yaptı.

'Sezon sonuna kadar teklif getirme'

Sezon devam ederken takımdan ayrılma düşüncesi olmayan Ferdi Kadıoğlu, menajeriyle konuşarak teklifleri sezon sonunda getirmesini söyledi. Şu anda tek hedefinin sarı-lacivertli kulüple kupalar kazanmak olduğunu belirtti.

Piyasa değeri tavan yaptı

Fenerbahçe'deki sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum