Transfer ve muhtemel rakip sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Transfer ve muhtemel rakip sözleri
30 Ağustos 2023 - 01:07
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanşında 2-1 kazanılan ve sarı-kırmızılı takımın Devler Ligi'nde grup aşamasına kaldığı Molde maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, çok önemli bir zafer elde ettiklerini söylerken, grup kuraları hakkında da kısa bir yorumda bulundu.

Okan Buruk önemli olanın grup aşamasına yükselmek olduğunu söylerken ''Tam kadro değildik. İki tane çok önemli kanat oyuncumuz yoktu, Yunus geçtiğimiz hafta gitti. Midtsjö'nün takımdan ayrılma durumu var. Menajeri başka kulüplerle görüşüyor. En iyi kadromuzla olmamamıza rağmen, buradan Şampiyonlar Ligi'ne girmek önemliydi'' dedi.

Muhtemel rakiplerle ilgili yorum

Grup kuraları ve muhtemel rakipler hakkında da kısa bir yorum yapan Buruk, ''Kura konusunda korkularım var tabii. Başakşehir'deyken PSG, Manchester United ve Leipzig'in en iyi halini çekmiştik. Bizi her türlü zor bir grup bekleyecek. En kolayını çekseniz bile gruplardan çıkamadığınız zamanlar oluyor'' ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü söyleyen Buruk, ''2 veya 3 transfer yapmayı düşünüyoruz ancak aramızdan ayrılacak arkadaşlar bu sayıyı belirleyebilir. Ayrılmak isteyen oyuncularımız da var. Umarım bu dönemde iyi oyuncular kadromuza katabiliriz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum