Transfer ve PSV değerlendirmesi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV ile Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Transfer ve PSV değerlendirmesi
20 Temmuz 2021 - 20:00
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki PSV maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim basın toplantısında rakip PSV'yi değerlendirirken, transferle ilgili gelen soruları da yanıtladı.

Transferle ilgili soruları yanıtlayan Fatih Terim ''Birkaç oyuncuyu bir maça yetiştirmek için transfer etseydik, olağandan çok daha yüksek transfer ücretleri ödemek zorunda kalırdık. Acele edip Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmak istemiyoruz. Transfer dinamik bir iştir. Bugün istediğimiz bir oyuncuyu yarın istemeyebilir, aklımızda olmayan bir oyuncuyu da yarın alabiliriz. Biz bir plan belirledik. Galatasaray'ı daha büyük zararlara sokmamak için ben ve başkanımız böyle bir karar aldık. Belki bazı maçları kaybedeceğiz, bazı şeyler istediğimiz gibi başlamayacak ama 3 senelik bir plan içindeyiz. Bize güvensinler'' ifadelerini kullandı.

''İyi bir rakibe karşı oynayacağız''

PSV hakkında da görüşlerini bildiren Fatih Terim, ''Hollanda tarihinin önemli takımlarından biriyle oynayacağımızı hatırlatmak isterim. PSV'nin hazırlık maçlarını seyrettim. Taraftarlarımız da önemli bir takım izleyecekler. Ön alan baskısını iyi yapan, topu kaptırınca kontra presi iyi yapan, zaman zaman 2-2-6 pozisyonuna gelen iyi bir rakiple oynayacağız. Meslektaşım Roger Schmidt saygım duyduğum bir isim. Onlar da bizim gibi sezonu erken açtılar. Umarım buradan ikinci maçımıza bize avantajlı kılacak bir sonuçla ayrılırız'' dedi.

Falcao konusunda sorulan soruyu da yanıtlayan tecrübeli teknik adam ''Falcao dün bana geldi. Kendisinin PSV maçına gelmek istediğini belirtti. Kendisini kadroya aldım ve bu önemli isim şans verdiğimiz sürede bize yine en iyi hizmeti yapacaktır'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum