Transferi iptal mi oluyor?

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'a Sacha Boey'den kötü haber geldi. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve birçok Avrupa kulbünün radarına giren Fransız oyuncu ayak bileğinden sakatlandı. Oyuncusunu en az 20 milyon Euro'ya satmayı planlayan G.Saray'ın planları suya düşebilir.

Transferi iptal mi oluyor?
16 Haziran 2023 - 09:14
Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, top başı yapmak için zaman sayıyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip çalışmalarını devam ettirirken yıldız oyuncusundan kötü haber geldi.

Kadrodan çıkarıldı

Sezon içinde Kamerun'dan gelen daveti Fransa'yı düşünerek reddeden Sacha Boey, beklediği fırsatı Fransa Ümit Milli Takımı'ndan aldı. Ancak sağ bek, ayak bileğindeki ağrıları nedeniyle kadrodan çıkartıldı.

Piyasa yapma fırsatını tepen 22 yaşındaki oyuncu için bu yaz transfer döneminde beklenen 20 milyon Euro'nun üzerinde tekliflerin gelmesi de zora girdi.

Kalırsa yüzde 100 zam alacak

Oyuncusunu düşük rakamlara satmayı düşünmeyen Galatasaray, Boey'i yeni sezon için Şampiyonlar Ligi kozuyla motive edecek. 480 bin Euro ile takımın en az kazanan yabancılarından olan Boey kalırsa ücretine %100 zam yapılacak.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum