Transferi taraftara soran İskoç kulübü! Anket

İskoçya Premier League ekiplerinden Livingston, iç transferi sosyal medya anketine açtı! 22 bin takipçili hesabın anketine 100 binden fazla oy kullanıldı.

Transferi taraftara soran İskoç kulübü! Anket
26 Mayıs 2020 - 08:45 - Güncelleme: 26 Mayıs 2020 - 10:53

Korona virüs salgınından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamaya başladı. Celtic'in şampiyon ilan edildiği İskoçya Premier League ekiplerinden Livingston, transferde ilginç bir hamlede bulundu. Anket yoluyla yeni sözleşme...

İskoçya Ligi takımlarından Livingston FC, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan takımın 3. kalecisi Gary Maley'in takımda kalıp kalmaması için anket yaptı. Futbolcunun geleceğini taraftarların oyları belirleyecek. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan ankette iki seçenek var; 'Maley ile yeni sözleşme imzalansın' ve 'Hayır, imzalanmasın'. 

Futbol dünyasının da dikkatini çeken anket bir anda futbolseverler arasında popüler oldu. Şu ana kadar yaklaşık 22 bin takipçisi olan Livingston'ın twitter hesabındaki ankette 130 bine yakın oy kullanıldı.

Yapılan ankete bir grup taraftar da tepki gösterdi. Bir oyuncunun bu şekilde gidip gitmemesine karar verilmesinin doğru olmadığını savunanlar, anketin oyuncuyu da küçük düşürdüğünü savundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum