Tudor'dan 'Agresif olun' uyarısı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynayacakları Kasımpaşa maçı için hazırlanıyor. Sarı kırmızılıların Hırvat teknik adamı Tudor, oyuncularından agresif olmalarını istiyor.

Tudor'dan 'Agresif olun' uyarısı
13 Eylül 2017 - 23:45

Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ve 4 haftada aldığı 10 puanla lider durumda bulunan Galatasaray'da gözler cumartesi günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan Kasımpaşa maçına çevrilmiş durumda.

Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, oyuncularından agresif olmasını istedi. Hırvat teknik adam, Antalyaspor karşısında yeteri kadar agresif olmadıklarını belirterek Kasımpaşa karşısında galibiyeti arzulayan bir ekip gibi sahada olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Kasımpaşa'nın hücuma hızlı çıktığını belirten ve özellikle bu konuda uyarılar yapan Tudor, savunma oyuncularının dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Tudor, aynı zamanda stoperde kimin oynayacağını ise kafasında belirleyemedi. Antrenmanlardaki performansa göre, Maicon'un yanında Serdar Aziz'in mi yoksa yeni transfer Denayer'in mi olacağı maç günü belli olacak. Aynı zamanda sağ kanat için düşünülen Feghouli ile de yoğun temas halinde bulunan Tudor, kısa sürede oyuncunun fiziksel kapasitesini arttırıp onu takımın değişmez ismi yapmayı planlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum