Tudor: Turu geçen biz olacağız

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'u konuk edecek olan Galatasaray’da teknik patron Igor Tudor, zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Tudor: Turu geçen biz olacağız
19 Temmuz 2017 - 19:30

Sarı-kırmızılı takımın hocası Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Genç teknik adam, ilk maçı 2-0 kaybettiklerini belirterek, “Yarın rövanş için sahaya çıkacağız. Ne yazık ki ilk maçı 2-0 kaybettik. Yarın 40 bin taraftarımız önünde sahaya çıkacağız ve bir an önce maçın başlamasını bekliyoruz” diye konuştu.

Turu geçeceklerine olan inancını aktaran Hırvat hoca, “İlk maçı kaybetmiş olabiliriz ama bunu tüm kalbimle söylüyorum, 4-0 bile kaybetmiş olsaydık bu turu geçeceğimize inanıyorum. Oyuncularım inanılmaz motive olmuş durumda. Çok iyi çalışıyorlar. Fiziksel olarak daha iyi bir takım göreceksiniz” şeklinde konuştu.

“İNANÇLA SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Tudor, Östersunds karşısında çok daha inançlı olarak sahada yerlerini alacaklarını söyleyerek, “Takımla ilgili geniş resim görülemediği için taraftarları ve sizleri anlayabiliyorum. Dün idmandan önce oyuncularımla konuştum. Taktik ve teknik şeyler yarın belirleyici detay olmayacak. Önemli olan, oyuncularımızın karakterlerini ve kişiliklerini ne kadar sahaya yansıtacaklarıdır. Ben yüzde 100 eminim ki karakterlerini ve yüreklerini yarın ortaya koyacaklar” dedi.  


“DAHA İYİ BİR TAKIM GÖRECEKSİNİZ”

Yarın ofansif anlamda farklı bir oyun ortaya koyacaklarını genç teknik adam, “Sahada daha iyi bir Galatasaray göreceğiz." derken, "Belhanda için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bizimle 6-7 antrenman yaptı. Bugün de çıkacak ve yarın için durumunu değerlendireceğiz. Gomis de henüz iki haftadır bizimle. Bunu mazeret anlamında söylemiyorum ama durumumuz bu” diye konuştu. 


“ELENMEMİZ SÖZ KONUSU OLMAZ”

Igor Tudor, "İlk günden itibaren söylüyorum. Bu işi yapıyorsanız ve Galatasaray gibi büyük bir camiada çalışıyorsanız, baskı her gün vardır. Yarın için ise ekstra bir baskı yok. Galatasaray gibi bir camianın Avrupa kupalarının dışında kalması söz konusu olamaz. Bize göre daha küçük bir kulüple oynuyoruz. Böyle bir takıma karşı elenmemiz söz konusu olamaz. Yarın için hiçbir bahanemiz yok. Biz Galatasaray’ız ve yarının bahanesi yok. Taraftarımızın da desteğiyle turu geçeceğimizi düşünüyorum" yorumunu yaptı.


İSTİFA HAKKINDA

Hırvat hoca, olası bir kötü sonuçta istifayı düşünüp düşünmeyeceğiyle ilgili olarak ise “Daha sezon başlamadan istifa etmemi mi düşünüyorsunuz? Ben kesinlikle sorumluluktan kaçan bir hoca değilim. Her zaman sorumluluk alabilecek biriyim. Tabii bu sorumluluk alma kelimesi çok büyük bir kelime” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum