Tüm Türkiye tek yürek oldu!

Maç gelirinin depremzedelere gideceği açıklanan Trabzonspor-Basel maçı öncesinde başta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş olmak üzere tüm Türkiye'den destek mesajları geldi.

Tüm Türkiye tek yürek oldu!
13 Şubat 2023 - 17:19 - Güncelleme: 13 Şubat 2023 - 17:49
UEFA Konferans Ligi'nde Perşembe günü Basel ile karşılaşacak ve maçın tüm gelirini depremzedelere bağışlayacak olan Trabzonspor, resmi Twitter hesabından bir video yayınladı ve renk, arma fark etmeksizin tüm vatandaşlarımızı tribüne davet etti.

Videoda konuşan kaleci Uğurcan Çakır; "UEFA Konferans Ligi'nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçına renk ve arma ayırmaksızın tüm takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz." mesajını verdi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş destek verdi

Bu paylaşımın ardından sırasıyla Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, resmi Twitter hesaplarından destek mesajları gönderdi.

Fenerbahçe: "Yaralarımızı sarmak için, tek yürek ve #HepBirlikte orada olacağız!"

Galatasaray: "Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin #HepBirlikte bordo mavi olalım!

Beşiktaş: "Gelin, yaralarımızı #HepBirlikte saralım, tüm Türkiye bordo mavi olalım!

Kombineler bu maç iptal

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bu maça özel kombine biletlerin geçersiz olacağını söyleyerek tüm taraftarlara depremzedelere yardım çağrısında bulundu.

Öte yandan basın tribününde yer olacak gazetecilerin da maça biletle girecekleri açıklandı.

Biletlere yoğun ilgi

Bu çağrılar sonrasında taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterirken, Passolig sitesi ilgiden dolayı kısa süreli çöktü.

Yoğun istek sonrasında Trabzonspor yönetimi, bu maça özel hatıra bilet çıkarma kararı aldı. Normal biletler tükendikten sonra gelirleri depremzedelere gidecek şekilde tüm takım taraftarları tarafından hatıra bilet(e-bilet) alınabilecek.

Biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterirken Süper Lig kulüpleri başkanlarının ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de tribünde olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum