Türkiye Kupası'nda final zamanı geldi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile Alanyaspor kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Türkiye Kupası'nda final zamanı geldi
29 Temmuz 2020 - 03:18 - Güncelleme: 29 Temmuz 2020 - 16:51
Ziraat Türkiye Kupası finalindeTrabzonspor ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele saat 21:30'dan itibaren ATV'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler
Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Abdülkadir Parmak, Sosa, Abdulkadir Ömür, Ekuban, Ndiaye, Sörloth
Alanyaspor: Cenk, Baiano, Welinton, Lokman, Kaan, Onur, Musa, Salih, Emircan, Mustafa, Cisse

Eksikler
Trabzonspor: Nwakaeme
Alanyaspor: Djalma(sakat)

Takımların son durumu

Süper Lig'de son 5 haftada 4 galibiyet almayı başaran Alanyaspor, Galatasaray'ın üst üste aldığı kötü sonuçlarla birlikte ligi 5. sırada bitirmeyi başardı. Ancak Avrupa Ligi bileti için CAS'ın Trabzonspor'un cezasını onaması gerekiyor. Akdeniz ekibi için kesin bir yol daha var. O da bu maçı kazanarak hem kupayı kazanmak hem Avrupa Ligi'ne gitmek.

Trabzonspor teselli peşinde

Koronavirüs arasından sonra büyük bir çöküş yaşayan Trabzonspor, şampiyonluğu Başakşehir'e kaptırdı ve sezonu ikinci sırada bitirdi. Bordo-mavili ekip, muhteşem başlayan sezonu en azından bir kupayla tamamlayabilir.

Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanan son 8 maçın 2'si berabere biterken 4 karşılaşmayı Akdeniz ekibi kazandı. Bordo-mavililer ise sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum