Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor

Yarı finalin ilk ayağında Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor 2 Nisan Salı akşamı Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşacaklar. Yarı finalin ikinci eşleşmesinde Spor Toto 1. Lig'de play-off'a kalma mücadelesi veren Ümraniyespor ile Süper Lig'de kalmak için uğraşan Akhisarspor karşılaşacak.

Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor
01 Nisan 2019 - 11:26 - Güncelleme: 01 Nisan 2019 - 16:05

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk karşılaşmaları bu hafta oynanacak.

Yarı finalin ilk ayağında Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor 2 Nisan Salı akşamı Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşacaklar. Saat 20:00'de başlayacak ve aspor'dan naklen yayınlanacak mücadelenin hakemi Halil Umut Meler. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç üstlenecek. Karşılaşmanın 4. hakemi Ali Şansalan, VAR hakemi Arda Kardeşler, AVAR hakemi ise Tarık Ongun.

Bu karşılaşmanın rövanşı 25 Nisan Perşembe günü saat 20:00'de Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak.

Ümraniyespor'un rakibi Akhisarspor

Yarı finalin ikinci eşleşmesinde Spor Toto 1. Lig'de play-off'a kalma mücadelesi veren Ümraniyespor ile Süper Lig'de kalmak için uğraşan Akhisarspor karşılaşacak.

3 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'de başlayacak iki takımın mücadelesi Ümraniye İlçe Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Abdülkadir Bitigen.

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 24 Nisan çarşamba günü yine saat 20:00'de Akhisar'da oynanacak. Bilindiği gibi geçen sezon Türkiye Kupası'nı Akhisarspor kazanmıştı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum