Türkiye - Portekiz maçı hangi kanalda ne zaman EURO2024

A Milli Takımımız, EURO 2024'teki ikinci maçına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Türkiye - Portekiz maçı ne zaman hangi kanalda ne zaman? Sizler için Türkiye - Portekiz maçının detaylarını inceledik.

Türkiye - Portekiz maçı hangi kanalda ne zaman EURO2024
25 Nisan 2024 - 12:34
EURO 2024'te F Grubu'nda yer alan Türkiye, ikinci maçına Portekiz karşısında çıkacak. Büyük heyecana sahne olacak maç öncesi Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda gibi soruların yanıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Türkiye - Portekiz maçı hangi kanalda

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu 2. maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi günü 19.00'da karşı karşıya gelecek. Türkiye - Portekiz maçı TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye ile Portekiz arasındaki bu kritik mücadele Dortmund Signal Iduna Park'ta oynanacak.

Türkiye'nin muhtemel 11'i: Uğurcan Çakır, Cenk Özkaçar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Zeki Çelik, Salih Özcan, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktükroğlu, Kenan Yıldız (Enes Ünal)

Cristiano Ronaldo'ya dikkat

Portekiz Milli Takımı'nın yine en büyük kozu ünlü yıldız Cristiano Ronaldo olacak. A Milli Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella da savunma oyuncularını Cristiano Ronaldo konusunda çok dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Son maçımız Çekya ile

A Milli Takımımızın, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçı Çekya'ya karşı olacak. Çekya - Türkiye maçı 26 Haziran Çarşamba akşamı TSİ 22.00'de oynanacak.

EURO2024 finali nerede oynanacak?

EURO 2024'te büyük final 14 Temmuz Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum