Türkiye - Sırbistan maçının iki kilit ismi

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Sırbistan'ın karşı karşıya geleceği maç öncesi iki takımdan da kilit oyuncuları değerlendiriyoruz.

Türkiye - Sırbistan maçının iki kilit ismi
14 Ekim 2020 - 10:50 - Güncelleme: 14 Ekim 2020 - 20:20
Uluslar Ligi'nde 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan ve henüz galibiyeti bulunmayan A Milli Takım, Sırbistan önünde ilk galibiyetini arayacak. Kritik maç öncesi iki takımdan da kilit futbolcuların kim olabileceğine bakıyoruz.

Cengiz ile Milli Takım bir başka...

A Milli Takımımızda son Rusya maçının ikinci 45 dakikasında bir kez daha gördük ki Cengiz Ünder bu takım için çok kritik. O maçta Cengiz'in girmesiyle tamamen farklı bir milli takım izlemiştik. Hem oyunu hızlandırıyor, hem tehlikeyi arttırıyor hem de Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Kenan Karaman gibi oyuncuların da daha iyi oynamasını sağlıyor. Sırbistan'ın eksik kadroyla geldiğini düşünecek olursak bu maçta Cengiz'in bu maça damga vurma ihtimali oldukça yüksek.

Eksik çok ama dinlenmiş Mitrovic var!

Gelelim rakip Sırbistan'a... Sırbistan, bu maç için İstanbul'a 8 oyuncusu getirmedi. Gelenler arasında ise en dikkat etmemiz gereken futbolcu Aleksandar Mitrovic, Fulham'ın golcüsü, Sırbistan'ın son oynadığı Macaristan maçında oynatılmadı. Dinlenmiş bir şekilde Türkiye karşısına çıkacak. Gol yollarında takım zaten ona bakıyordu, şimdi eksiklerle birlikte önemi daha da artmış durumda. Stoperlerimizin Mitrovic'e önlem alması şart.

YORUMLAR

  • 0 Yorum