Tuzlaspor'a süper yönetim

Spor Toto 2

Tuzlaspor'a süper yönetim
24 Aralık 2016 - 09:00

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta düşmeme mücadelesi veren Tuzlaspor'da kulüp başkanlığına eski futbolcu Murat Erdoğan seçildi.

Hem ligde tutunmaya çalışan hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın önünde grup liderliğini sürdüren Tuzlaspor olağanüstü genel kurula gitmişti.

Bugün yapılan genel kurula 120 üye katıldı. Tek aday olarak çok güçlü bir listeyle seçime giren eski futbolcu Murat erdoğan kulübün yeni başkanı oldu.

Murat erdoğan'ın yönetim kurulunda; Ümit Davala, Ömer Erdoğan, Yıldıray Baştürk, Cihan Haspolatlı gibi çok ünlü eski milli futbolcular da yer aldı.

Galatasaraylı ünlü yıldız Hamit Altıntop da profesyonel olarak futbol oynadığı için yönetimde yer almadı. Ancak Hamit altıntop'un kulübe dışarıdan destek olacağı öğrenildi.