UEFA'da Türk gecesi olsun!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor, gruptaki ikinci maçında bugün Belçika'nın Gent takımı ile karşılaşacak

UEFA'da Türk gecesi olsun!
29 Eylül 2016 - 09:00

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor, gruptaki ikinci maçında bugün Belçika'nın Gent takımı ile karşılaşacak.

Belçika'nın Ghent şehrindeki K Gent Stadyumu'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek. Istvan Albert ve Peter Berettyan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Gabor Erös, ilave yardımcı hakemleri ise Jozsef Erdos ve Sandor Szabo olacak.

A.Konyaspor grubun ilk maçında Ukrayna'nın güçlü temsilcisi Shaktar Donetsk'e Konya'da 1-0 mağlup olmuştu.

Osmanlıspor Zürih karşısında

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor, gruptaki ikinci maçında bugün İsviçre'nin Zürich takımı ile karşılaşacak.

İsviçre'nin Zürich şehrindeki Letzigrund Stadyumu'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Eskov yönetecek. Dmitri Mosyakin ve Igor Demeshko'nun yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Vyacheslav Semenov, ilave yardımcı hakemleri ise Aleksandr Egorov ve Sergei Lapochkin olacak.

Başkent ekibi gruptaki ilk maçında Ankara'da Romen ekibi Steaua Bükreş'i 2,0 yenmiş ve ilk maçını 3 puanla tamamlamıştı. Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Kupaları'nda bu sezon oynadığı 7 maçın 6'sını kazandı, birinde berabere kaldı.