UEFA listelerine 6 yeni transfer eklendi

Fenerbahçe; grup aşamalarındaki isimler dışında 3 yeni transfer, Victor Moses, Sadık Çiftpınar ve Tolgay Arslan da listeye ekledi. Galatasaray'da da 3 yeni transfer, Marcao, Christian Luyindama ve Mbaye Diagne UEFA listesine yazıldı.

UEFA listelerine 6 yeni transfer eklendi
05 Şubat 2019 - 14:54 - Güncelleme: 05 Şubat 2019 - 23:08

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda temsil edecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray ara transfer döneminin ardından 3'er yeni oyuncuyu ekleyerek UEFA'ya listelerini gönderdiler.

12 Şubat'ta Kadıköy'de Rus ekibi Zenit St. Petersburg'u konuk edecek olan Fenerbahçe; grup aşamalarındaki isimler dışında 3 yeni transfer, Victor Moses, Sadık Çiftpınar ve Tolgay Arslan da listeye ekledi.

Takımların ancak 3 yeni isim ekleme hakkı bulunduğu için yeni transferlerden Serdar Aziz ve Miha Zajc'la birlikte Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar gibi önemli isimler listede kendilerine yer bulamadı.

Galatasaray'da beklenen tercihler

14 ve 21 Şubat'ta Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak olan Galatasaray'da da 3 yeni transfer, Marcao, Christian Luyindama ve Mbaye Diagne UEFA listesine yazıldı. Yeni transfer edilen Kostas Mitroglu, Eren Taşdemir ve Semih Kaya listede kendilerine yer bulamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum