Uğur Meleke'den Farioli değerlendirmesi

Spor yorumcusu Uğur Meleke, ismi Fenerbahçe ile anılan Fatih Karagümrük teknik direktörü Francesco Farioli hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Uğur Meleke'den Farioli değerlendirmesi
03 Aralık 2021 - 07:35 - Güncelleme: 03 Aralık 2021 - 07:45
Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ün genç İtalyan teknik direktörü Francesco Farioli'nin ismi son günlerde Vitor Pereira yerine Fenerbahçe ile anılıyor.

İddiaların ardından spor yorumcusu Uğur Meleke, Farioli - Fenerbahçe flörtü hakkında açıklamalarda bulunurken Farioli'yi Bayern Münih'in başına geçen, kendisi gibi genç olan teknik direktör Julian Nagelsmann ile kıyasladı.

Nagelsmann - Bayern, Fenerbahçe - Farioli

Meleke, konuyla ilgili olarak ''Nagelsmann Bayern gibi muhteşem bir şema içinde. Orada başkanı, sportif direktörü, yönetim kurulu. Acayip bir organizasyon var. Bence zaten bütün kulüpler o organizasyonu kopyalamalı. Muazzam bir şema içine girdiği için Nagelsmann çok korunaklı. Nagelsmann da işine odaklanabiliyor. Farioli, Fenerbahçe'ye gelirse etrafında harika bir kurumsal organizasyon olmayacak. İşine sadece teknik ve taktik anlamda odaklanamayacak, kamuyu ve medyayı da yönetmek zorunda kalacak. Değirmenlerle savaşacak. Bugün yönetimin de kredisi zayıf, Farioli'ye de yansıyacaktır bu durum'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum