Uğurcan Çakır'dan itiraf; ''Tüm Türkiye bunu gördü''

Trabzonspor'un Milli kalecisi Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu ve şampiyonluğa olan inançlarından bahsetti.

Uğurcan Çakır'dan itiraf; ''Tüm Türkiye bunu gördü''
08 Kasım 2021 - 11:03
Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçında rakibin çerçeveyi bulan 6 net şutundan 5'ini çıkarttı. %83'lük başarı oranına ulaşan 25 yaşındaki eldiven, Süper Lig'in en fazla kurtarış yapan ismi durumunda. Uğurcan, 2018-19 sezonunda Onur Kıvrak'tan formayı devraldıktan sonra 19 derbide görev yaptı. Bordo-mavililer, bu maçlarda 8 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, sadece 4 kez kaybetti.

Maçın bitiminde kötü tezahürata tepki gösterdiği için ikinci sarıdan kırmızı kart gören bordo-mavili kaleci, soyunma odasında tüm arkadaşları tarafından tebrik edildi. Uğurcan Çakır, SABAH Spor'a yaptığı açıklamada ise "Bu takımda ben yok, biz var. Başarımızın en önemli sırrı bu. Hiçbir futbolcu bireysel başarıyı önemsemiyor, herkes bu seneye inanıyor" dedi.

''Bu yolun sonunda başarılı olacağımızı biliyoruz''

Uğurcan Çakır ayrıca, "Türkiye, şampiyonluğu ne kadar arzuladığımızı ve nasıl mücadele ettiğimizi gördü. Bu yolun sonunda başarılı olacağımızı biliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum