Uğurcan Çakır'dan Liverpool sözleri

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır Sabah gazetesi tarafından Borsa İstanbul Yerleşkesi'nde düzenlenen Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır'dan Liverpool sözleri
21 Kasım 2019 - 16:43 - Güncelleme: 21 Kasım 2019 - 16:59

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır Sabah gazetesi tarafından Borsa İstanbul Yerleşkesi'nde düzenlenen Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü ile yapacakları maçın önemine değinen Uğurcan bu maçta cezası nedeniyle bu karşılaşmada oynayamayacağını vurguladı.

Genç kaleci; "Gerçekten çok iyi bir çıkışımız var. Takımda iyi bir arkadaşlık var. Hocalarımız da çok iyi. Bu durum sahaya yansıyor. Her maça teker teker bakıp her maçımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" sözlerini kullandı.

Kendisini geliştirmek için çok çalıştığını da söyleyen Uğurcan, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Böyle bir şampiyonada olmak her Türk futbolcunun isteyeceği bir şey. Ben de gerçekten çok mutluyum. Forma şansı gelse de gelmese de çok güzel bir durum. Orada olmak bile tüylerimi diken diken ediyor. Çok mutluyum. Ülkemize güzel başarılar yaşattık ama burada bitmedi. Orada başarılı olacağımıza da inanıyorum."

Uğurcan Çakır, isminin Liverpool ile anılmasının hatırlatılması üzerine ise "Bu durum benim öz güvenimi artırıyor ama açıkçası bunlara çok bakmıyorum. Futboluma yansıdığını düşünüyorum. Transfer konusu şu anda gündemimde yok. Trabzonspor'un başarısına odaklanmış durumdayım" diyerek sözlerini noktaladı.

Andorra'ya karşı ilk kez A Milli olan Uğurcan Çakır bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 11, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 7 karşılaşmaya çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum