Uğurcan Çakır'dan transfer ve Fenerbahçe cevabı

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig'de oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır'dan transfer ve Fenerbahçe cevabı
21 Ekim 2020 - 11:45
Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Bordo Mavili ekibin yıldız oyuncusu, Fenerbahçe maçının zorluklarına dikkat çekerek kazanmak için gideceklerini belirtti. Ayrıca Uğurcan yaz transfer döneminde de kendisine ilgisi olan kulüplerin olduğunu ancak gelen tekliflerin Bordo Mavili ekibin beklentilerini karşılamadığını açıkladı. 

Fenerbahçe maçı hakkında konuşan başarılı file bekçisi ''Fenerbahçe maçı zor olacak ama biz gerçek kapasitemizi göstermek istiyoruz. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Takımdaki yeni arkadaşlarımıza da bu maçın önemini anlatıyoruz. İnşallah oradan galibiyetle ayrılırız'' dedi.

Transfer haberleriyle iligli de kısa bir yorumda bulunan Uğurcan Çakır ''Avrupa'da gidip oynamayı istiyorum ama Trabzonspor'un da mali olarak beklentisi var. Karşılansa gerçekleşirdi, ben süreci başkana bıraktım. Bu şansı bana Trabzonspor verdi. Avrupa'ya gitmek isterim ama doğru zamanda doğru yere gideceğime inanıyorum'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 2 Yorum