Uğurcan Çakır için transfer yanıtı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, ekonomik konular, transferler ve yeni hedefler hakkında açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır için transfer yanıtı
11 Mayıs 2024 - 12:03
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor'a yaptığı açıklamalarda Uğurcan Çakır'ın ayrılık ihtimalini değerlendirdi.

İşte Ertuğrul Doğan'ın sözleri;

Pazartesi günü federasyon başkanımız, Hasan Bey ve ben bir toplantı yapacağız. Trabzonspor için yer çok fark etmez. Biz, "Bize her yer Trabzon diyoruz." Bu slogan dahilinde bakıyoruz. İlk tercihimiz Olimpiyat olacak. İstanbul'da oynayalım diyeceğiz ama federasyon ve Beşiktaş'ın görüşü olabilir. İstanbul'a yakın bir yer, Kocaeli olabilir. Ortak bir şekilde konuşacağız. Önemli olan dostça bir finalin olması. Saha içine, saha dışından bir müdahalenin olmaması, hak edenin kazanması. Trabzonspor'un canı yandı bu sene, VAR'da her şeyin doğru şekilde işlemesi. Her şeyin adaletli olduğu, centilmence bir final olmasını diliyorum.

Beşiktaş ile her zaman iyi olduk

Bizim Beşiktaş'la ilişkimiz her zaman iyi oldu. Bizi çok güzel ağırladılar İstanbul'da, biz de aynı şekilde. Çok centilmence geçen bir maç olacağına eminim. Önemli olan sahadaki mücadeledir. Daha iyi mücadele eden takım o gün kupayı alacaktır.

Transfer çalışmaları

Biz hocamızla bu konuya çok ciddi şekilde eğildik. Güçlü bir kontrol yaparak ilerliyoruz. Şubat ayı itibariyle aklımızdaki isimler belliydi. O dönem başladık, çok ciddi yol aldık. Çok ciddi bir süreç katedildi Trabzonspor için. 4 oyuncu ile anlaşma tamam şu an, 2 oyuncu ile anlaşma noktasına geldik. Bu süreci biz çok hızlı yapmak durumundayız. Hata yapma lüksümüz yok. En önemli konu, aldığınız oyuncuların maaşlarını zamanında ödeyebilmektir. Trabzonspor ekonomik anlamda da çok ciddi hamleler yapacak. Dersimize iyi çalıştık. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Şampiyonluk için olmazsa olmaz Trabzonspor camiasının içindeki birliktir.

Sponsor görüşmeleri

Yaptığımız stat sponsorluğunun içinde ek maddeler de vardı, bunlardan biri göğüstü. Göğsümüz gelecek sene Papara ile devam edecek. Yine başka sponsorlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Ekonomi önemli konu. Maaşını ödeyemediğin oyuncudan çok fazla şey beklemeyeceksin. Burada maaşını zamanında, gününde ödemek gerekiyor. Bunları yapmak lazım. Saha dışı, saha içi ve ekonomik olarak neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Trabzonspor'u her anlamda yeni sezona hazırlamak için uğraşacağız.

Uğurcan Çakır'ın durumu

Uğurcan, bizim kardeşimiz. Çok iyi bir Trabzonsporlu, gerçek bir Trabzonsporlu. Durumu ne olursa olsun, takımının çıkarlarından başka bir şey düşünmüyor. Oyuncunun tabii ki Avrupa'da oynamak gibi bir düşüncesi var. Önemli bir teklif gelirse, gitmesine izin vereceğimizi söylemiştik. Şu an için resmi teklif olmasa da, bazı kulüplerin bizimle bağlantıya geçtikleri doğrudur. Uğurcan'ın aklında böyle bir hayal var ve saygıyla karşılıyoruz. Resmi bir teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur. Onun yeri bizim için çok farklı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum