Umut Bulut Beşiktaş yolcusu mu?

Kayserispor'da beklenen performansı sergileyemeyen ve takıma uyum sağlayamayan Umut Bulut, İstanbul takımlarına geri dönmek istiyor. Özellikle eski hocası Şenol Güneş ile yeniden çalışmayı istiyor. Beşiktaş, Umut Bulut'u alacak mı?

Umut Bulut Beşiktaş yolcusu mu?
21 Ağustos 2017 - 12:25 - Güncelleme: 21 Ağustos 2017 - 12:44

Editör: Mehmet BAŞKAN

Kayserispor'da beklenen performansı sergileyemeyen ve takıma uyum sağlayamayan Umut Bulut, İstanbul takımlarına geri dönmek istiyor. Özellikle eski hocası Şenol Güneş ile yeniden çalışmayı istiyor. Beşiktaş, Umut Bulut'u alacak mı? 34 yaşındaki Umut Bulut'un İstanbul'a dönmek için büyük fedakarlıklar yapması gerekiyor. Umut Bulut yaşı itibari ile son transferini gerçekleştirecek.


Umut Bulut'u Şenol Güneş kadroya alır mı

34 yaşındaki Umut Bulut, Şenol Güneş ile birlikte çalışmak için Beşiktaş'a gelmek istiyor. Ancak Şenol Güneş'in bu transferde istekli davranmaması nedeniyle Beşiktaş yönetimi transfer konusunda henüz hiçbir hareket  yapmadı. Ancak Umut Bulut maç başı dışında ücret almamayı kabul ederse kadroda yer alabileceği haberi gönderildi.


Umut Bulut'un Kayserispor'da beklediği formu yakalayamaması ve Kayseri futbolunda taraftarsızlık nedeni ile haz alamayan deneyimli golcü mutsuz oldu. Taraftarı olan bir takımda futbolu noktalamak isteyen Umut Bulut, İstanbul takımlarına ve hatta Eskişehir'e haber gönderdi.


Beşiktaş sıcak bakmıyor

Beşiktaş'ın bu transfere sıcak bakmaması nedeniyle Umut Bulut, transferin son günlerinde alternatifler yaratmaya çalışıyor. Göztepe, Ankaragücü, Eskişehir ve Konyaspor gibi kulüplere transfer konusunda istekli olduğunu bildirdi. Umut'un Kayserispor macerasının kısa süre içerisinde son bulacağına kesin gözüyle bakılıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum