Unai Emery'den Özil sözleri

Unai Emery bir dönem Arsenal'de birlikte çalıştığı Mesut Özil hakkında konuştu.

Unai Emery'den Özil sözleri
15 Ocak 2021 - 03:05
Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki bir numaralı isim olan Mesut Özil için eski teknik direktörü Unai Emery'den de ilginç bir açıklama geldi.

Arsenal'de bir dönem Mesut Özil ile birlikte çalışan Unai Emery, başarılı oyuncuya yardım etmeye çalıştığını dile getirdi.

Şu an kulüp ve Mesut Özil arasındaki sorunun ne olduğunu bilmediğini dile getiren Özil, ''Mesut Özil ile 1,5 yıl çalıştım. Onun performansından Mesut'a destek olarak ve yardım ederek yararlandım. Arsenal maçlarını takip ediyorum ama takım veya oyuncularla ilgili problemlerin ne olduğunu bilmiyorum. Arsenal'da çalıştığım dönem ondan en iyi performansı almaya çalışmıştım'' ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in transferinde son durum ne?

Geçtiğimiz günlerde gündemdeki konularla ilgili konuşan Emre Belözoğlu, Mesut Özil'in son durumunu da aktardı. Belözoğlu, transferin son durumuyla ilgili ''Eğer bu transfer olursa ilk defa böyle bir şey olacak. Camia adına da başkan adına da çok pozitif bakıyorum fakat kolay da görmüyorum. Bizim kendimize göre planlarımız var. Mesut'un da kulübüyle bir sözleşmesi var. Mesut çok büyük bir yıldız. Hangi takımda oynarsa oynasın 2 maçtan birinde gole katkı veren bir oyuncudan bahsediyoruz. Fenerbahçe'nin özellikle de bizim olduğumuz dönemde böyle bir oyuncuya sahip olmasından çok memnuniyet duyarım'' şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum