'Üstümüzde baskı var'

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Üstümüzde baskı var'
26 Nisan 2021 - 01:12 - Güncelleme: 26 Nisan 2021 - 01:17
Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Belözoğlu, "Mutluyum. İlk yarı için mutluyum, ikinci yarı için aynı şeyi düşünmüyorum. Topun bizde kalmasını istiyorum, ne olursa olsun. Sezon sonuna kadar bana verilen görev süresince, ben bunu yapmaya çalışacağım. Bu olunca istediğimiz oyun da çıkıyor. Kötü oynadığımızı düşündüğümüz ikinci yarı dahil, 3-4 pozisyonumuz vardı" dedi.

'Hepsi benim için çok önemli'

Emre Belözoğlu sözlerini "Her maç final ve kazanmamız gereken bir maç. Üstümüzde baskı var ve bundan rahatsız değiliz. Fenerbahçe, hep bu baskıyı hissetti. Mücadelemize devam edeceğiz. Biz biriz. Burada çok büyük bir camiayı temsil eden 25 oyuncum var ve hepsi benim için önemli. Şampiyonluk yolunda, 5 dakika oynayacak oyuncunun vereceği katkı bile önemli olabilir. Doğruları yaptık, hatalarımız da var. Hepsini oturup konuşacağız." ifadeleriyle sürdürdü.

Mesut Özil'in durumu hakkında da bilgi veren Belözoğlu, "Mesut geçen hafta antrenmanlara başladı, sonra kasığında bir ağrı hissetti. 2 gün bizimle çalıştığı için değerlendirmedik ama önümüzdeki maçlarda değerlendirmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum