Üzülmez'den iddialı Nasri ve Eto'o açıklaması

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından, şu anda teknik direktörlük yapan ve adı Osmanlıspor ile anılan İbrahim Üzülmez gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Üzülmez'den iddialı Nasri ve Eto'o açıklaması
19 Eylül 2017 - 21:05

Bülent Uygun'un istifa sonrası Osmanlıspor ile ismi anılan İbrahim Üzülmez oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. 

İşte İbrahim Üzülmez'in gündem yaratacak o açıklamaları:

"Antalyaspor camiası; Rıza Çalımbay, Nasri ve Eto'o'dan büyüktür. Aslolan Antalya camiasıdır. Nasri'nin ve Eto'o'nun da yapacakları bellidir. Çalımbay'ın da yapacakları bellidir. Hepsi profesyoneldir. Profesyonel futbolcular bu meblağları, bu evleri, bu arabaları nasıl alıyor? Böyle bir iddiayı gerçekten uzak buluyorum. İbrahim Üzülmez olarak verin bana Nasri'yi, Eto'yu bakın nasıl yönetiyorum"

"FENERBAHÇE SIKINTI YAŞAR"

"Beşiktaş için zor bir derbi olacaktır. Fenerbahçe derbiyi çıkış maçı olarak görüyor. Camiada birlikteliği sağlamak için fırsat olarak değerlendiriyor. Derbi, Beşiktaş'tan ziyade Fenerbahçe için daha önemli. Her ne olursa olsun Beşiktaş kaybetse yoluna devam eder. Fenerbahçe kaybederse çok sıkıntılar yaşar. Camia içinde henüz birliktelik sağlanmadı"

"KOCAMAN'IN ZAMANA İHTİYACI VAR"

"Aykut hocanın biraz daha zamana ihtiyacı var. Büyük takımlarda oyun anlamında, sonuç anlamında başarılı olamadığınız zaman krediniz olmuyor. Hele ki Kadıköy'de Fenerbahçe kaybettiği takdirde sezonun genelinde Fenerbahçe sıkıntı yaşayabilir. Taraftarı henüz takımı benimseyememiş durumda"

"DERBİDE BEŞİKTAŞ BİR ADIM ÖNDE"

"Beşiktaş'ta ise önemli maçlarda önemli oyuncular devreye girebiliyor. Porto maçında gördük, Atiba, Pepe, Talisca, Babel lider özellikte olduğunu ortaya koydu. Derbi sonuçlarını önceden kestirmek zor. Beşiktaş'ın değerli teknik adamı var. Sezona müthiş bir giriş yapan Cenk Tosun var. Porto maçındaki gibi konsantrasyonu üst düzeyde tutarsa Beşiktaş'ı derbide bir adım önde görüyorum"

"CANER KENDİNİ DİZGİNLEMELİ"

"Caner çok önemli bir oyuncu. Bileklerine hakim. Becerisi yüksek. Benim de Beşiktaş'taki futbolculuk dönemimde son sezonumda yaptığım gibi müthiş kavisli ortaları var. Konyaspor maçındaki ilk golde Cenk'e nokta atışı yaptı. Caner böyle devam ederse Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olur. Ancak otokontrol anlamında kendini dizginlemesi gerekiyor" 

"O GÖBEĞİ ERİTMELİ"

Üzülmez Lens için ise "Rekabetin içinde olmak istiyorsa göbeğini eritmeli. Şenol Güneş'in böyle oyunculara yaklaşımı hoşgörülü olmaz. Kaldı ki önünde müthiş oynayan Babel ve Quaresma var. Profesyonel futbolcunun bedenine daha fazla sahip çıkması gerekiyor. Bedenine sahip çıkmazsa S.O.S veriyor. Bu sahada da rahatlıkla gözlemlenebiliyor" ifadelerini kullandı.

"OZAN, 'BEN OLDUM' DEMEMELİ"

"Ozan Tufan'ın da tatil döneminde kendine bakmadığı görünüyor. Ayrıca Ozan'ın öz güven problemi var. Yetenekli bir oyuncu Fenerbahçe'de çekingenlik yaşıyor. Ozan 'Büyük futbolcuyum, Fenerbahçe'de oynuyorum' diyerek öz güvenle sahaya çıkması gerekiyor. Yerli oyuncular 3 maç oynayıp 'Ben futbolcu oldum' dememeli. Yetenek anlamında sıkıntımız yok. Türk futbolcusu önüne hedef koyarak daha fazla çalışmalı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum