Valbuena'dan heyecanlandıran paylaşım

Aziz Yıldırım’ın “4 futbolcuyla anlaştık” demesi üzerine gözler gündemdeki isimlerin üzerine çevrildi. Valbunea, o dört kişiden biriyim der gibi heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Valbuena'dan heyecanlandıran paylaşım
04 Haziran 2017 - 10:14

Gelecek sezon iddialı bir ekip oluşturup sportif başarı elde etmek isteyen Fenerbahçe, transferde ince eleyip sıkı tutuyor.FFP kıskacında olan sarı-lacivertliler, eksik bölgeler için yoğun mesai içerisinde.

Dün yapılan mali genel kurulda başkan Aziz Yıldırım, “4 futbolcuyla anlaştık. 17 Haziran’da transfer sezonu açılıyor. O zaman açıklayacağım” demişti. Taraftarların aklına Mehmet Ekici, Valbuena, Ospina, Dirar isimleri gelirken, Valbuena dün gece yaptığı Instagram paylaşımıyla bunu kanıtlar nitelikteydi.


KANARYA PAYLAŞTI

Valbuena, Instagram’da paylaştığı hikayede “… (kuş emoji)” ifadelerini kullandı. Bu hikaye Fenerbahçeli taraftarlar arasında Valbuena’nın Aziz Yıldırım’ın söylediği dört kişinin arasında olduğu şeklinde yorumlandı.

3 MİLYON EURO

Lyon’la 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Valbuena, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte sarı-lacivertlilere imza atacak. Senelik 3 milyon eurodan 3 senelik sözleşme yapacak olan Valbuena için Fenerbahçe, Lyon’a 2-3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum