Valencia Ozan Tufan için geliyor

Fenerbahçe’den daha önce Nani’yi transfer eden İspanyol ekibi şimdi de milli takımdaki performansı ile listesine giren Ozan Tufan için sarı-lacivertli yönetime teklif yapmaya hazırlanıyor.

Valencia Ozan Tufan için geliyor
14 Haziran 2017 - 09:31

Fenerbahçe’de bir türlü bekleneni veremeyen Ozan Tufan, La Liga ekibi Valencia’nın gündeminde. 2015-2016 sezonunun başında Bursaspor’dan sarı-lacivertli takıma 7 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Ozan Tufan, sergilediği futbolla kendisinden beklenen yüksek performansı bir türlü ortala koyamamıştı.

Fenerbahçe’de hayal kırıklığı yaratmasına rağmen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna sürekli alınırken, Ay-Yıldızlı formayla Avrupa’da dikkatleri üzerine çekti.

SATIN ALMA BEDELİ 15 MİLYON EURO

Birçok Avrupa kulübünün scout temsilcisi Ozan Tufan’ı milli maçlarda izlerken, İspanyol ekibi Valencia’nın Fenerbahçeli futbolcu için teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Daha önce Fenerbahçe’den Nani’yi transfer eden Valencia’nın, milli oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralık olarak isteyeceği belirtildi. Valencia’nın satın almayı istemesi halinde Fenerbahçe Kulübü’nün Ozan Tufan için bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro belirlediği ifade edildi.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe’de forma giydiği iki sezonda 85 resmi maçta sahaya çıktı, bu maçlarda toplan 6 gol atarken 5 de asist yaptı.
Kaynak: Fanatik

YORUMLAR

  • 0 Yorum