Valerien Ismael Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, Fransız teknik direktör Valerien Ismael’le 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Valerien Ismael Beşiktaş'ta!
25 Mart 2022 - 15:59 - Güncelleme: 25 Mart 2022 - 16:13
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael oldu. 

Siyah beyazlı kulüp, Valerien Ismael ile 2022-2023 sezonu sonuna kadar ve 2023-2024 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalandığını belirtti.

Valerien Ismael'in imza töreninde ilk olarak konuşan başkan Ahmet Nur Çebi, ''Özellikle Önder Karaveli hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisi Sergen hocamdan sonra takımı sırtladı. Ama kendisi nedenini bilmediğimiz şekilde yıpratılarak Beşiktaş'ın iyiliği için göreve devam etmek istemediğini belirtti.'' ifadelerini kullandı.

''Uzun süredir 3-4-3 oynatıyorum''

Valerien Ismael ise imzaların ardından ''Bu kulübün çok tutkulu bir taraftar kitlesi var. Biz siyah ve beyazı bu günden itibaren kanımızda hissediyoruz. Bir gün değil, her gün Beşiktaş.'' şeklinde konuştu.

Fransız teknik direktör, oyun anlayışı hakkında da konuşurken ''Ben takımlarımı çok uzun süredir 3-4-3 düzeniyle oynatıyorum. Şunun sözünü kesinlikle verebilirim: Beşiktaş taraftarı, kenarda kazanmak için %100’ünü veren bir teknik direktör profili görecek. Son 3 yılda çalıştığım bütün kulüplerde birçok genç oyuncunun kariyerine etki ettim ve şu anda bu oyuncular çok iyi yerlerdeler.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum