Valerien Ismael'in transfer listesi!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerin Ismael, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı.

Valerien Ismael'in transfer listesi!
09 Nisan 2022 - 10:29
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerin Ismael, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için erkenden çalışmalara başladı. Fransız teknik adam, sezon sonunda sözleşmesi bitecek birçok oyuncu hakkında kararını verdi.

Siyah-beyazlılarda kadro dışı kalan Fabrice N'Sakala, Douglas, Adem Ljajic ve Jeremain Lens'in yanı sıra kiralık gelen Can Bozdoğan, Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Ancak Beşiktaş, sezon başında Schalke'den 1.8 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Can Bozdoğan'ın bonservisini almak istiyor. Öte yandan Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Domagoj Vida, Atiba Hutchinson Güven Yalçın, Mehmet Topal ve Cyle Larin'in de sözleşmeleri haziranda sona eriyor.

Ismael'in kalmasını istediği isimler

NTV Spor'un haberine göre Valerin Ismael, raporunu yönetime sundu. Beşiktaş teknik direktörü, Domagoj Vida'nın takımda kalmasını istiyor. Hırvat stopere yeni sözleşme teklif edilecek. Valerien Ismael, Cyle Larin ve Güven Yalçın konusunda çekimser kaldı. Şartların oluşmaması halinde 2 isimle de yollar ayrılacak.

Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal, Beşiktaş'a veda ediyor. Fransız çalıştırıcı 3 oyuncu ile de sözleşme yenilenmesini istemedi.

Beşiktaş'ın transfer listesi

Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha sözleşme uzatmaya olumlu yaklaşan Beşiktaş teknik direktörü, Abdülkerim Bardakçı transferine de onay verdi. Fransız çalıştırıcı, Konyaspor'un 27 yaşındaki stoperinin oyun sistemine uyduğunu ve Abdülkerim için şartların zorlanmasını istedi.

Ayrıca Beşiktaş'ın gelecek sezon için Göztepe'nin iki oyuncusu Halik Akbunar ve Atınç Nukan ile ilgilendiği belirtildi. İzmir ekibi küme düşme hattında yer alıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum