Valverade'den Arda Turan yorumu

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, yaptığı açıklamada Arda Turan ile birlikte tartışma konusu olan oyuncular hakkında mesaj verdi. İspanyol çalıştırıcı milli yıldızı Alaves kadrosuna almadı.

Valverade'den Arda Turan yorumu
26 Ağustos 2017 - 14:24 - Güncelleme: 26 Ağustos 2017 - 14:44

Yeniden Milli Takım'a davet edilen Arda Turan, Thomas Vermaelen ve Douglas hakkında net konuşmayan İspanyol menajer, transfer döneminin bitişini işaret etti.

“Bazıları ayrılabilir”

Barcelona’da Arda Turan belirsizliği sürüyor. La Liga’nın ikinci haftasında Alaves’e konuk olacak Barcelona’nın teknik direktörü Ernesto Valverde, takımdan ayrılacak oyuncular hakkında konuştu. Tartışmalı isimler; Arda Turan, Thomas Vermaelen ve Douglas’ın takımdan ayrılıp ayrılmayacğı sorusunu yanıtlayan İspanyol teknik adam net bir cevap vermekte kaçınırken, “Kulübün futbolcuları, bazıları ayrılabilir. Transfer döeneminin sonunu bekleyeceğiz” diye konuştu.

“Her oyuncu kadroda olamaz”

Arda Turan’ı Barcelona’nın son 3 resmi maçının 18 kişilik kadrosuna almayan Valverde, bahsi geçen üç futbolcunun ayrılık ihtimalini doğruladı. “Transfer sezonu kapanıncaya kadar hem gidecek, hem gelecek oyuncular için zamanımız var. Onlar kulübün futbolcuları, bazıları ayrılabilir” diye konuştu. Valverade her oyuncuyu her maç kadroya alamayacağının da altını çizdi.

Arda yine kadro dışı

Katalan ekibinin Real Madrid ile oynadığı Süper Kupa maçlarında kadroya alınmayan milli futbolcu, Alaves deplasmanında da takımıyla olmayacak.

Geçen hafta kadrodaydı

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverade’den milli futbolcu Arda Turan’a şok haber geldi. İspanyol teknik adam, Arda Turan’ı Alaves deplasmanına götürmedi. Takımdan ayrılması gündemde olan Thomas Vermaelen ve Douglas ile beraber Barcelona’da bırakılan 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon 3.kez ilk 18 dışında kaldı. Arda Turan, bu sezon 4.resmi maçına çıkacak olan Barcelona’da yalnızca geçen haftaki maçta kadroda kendine yer bulmuş ancak maç boyunca yedek soyundu.

Ayrılabilir

Geçtiğimiz sezon takımın teknik direktörü olan Luis Enrique tarafından her maçın kadrosuna alınan ve bol şans bulan Arda Turan’ın yeni teknik direktörü ile yıldızı barışmadı. Hazırlık maçlarında yedek takım ile maçlara çıkan Arda, takımının ilk resmi maçında ilk 18’e dahi girememişti. Katalan ekibine 40 milyon Euro’ya transfer olan Turan’ın, bu yaz dönemi bitmeden satılabileceği konuşuluyor.

Barcelona bu akşam 19:15'te Alaves'le deplasmanda mücadele edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum