Valverde, Arda Turan için kararını açıkladı

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, tatile çıkmadan önce takımla ilgili raporunu hazırlayıp yönetime sundu. Valverde’nin hakkında değerlendirme yaptığı oyuncular arasında Arda Turan da bulunuyor.

Valverde, Arda Turan için kararını açıkladı
16 Haziran 2017 - 10:19 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 12:53

A Milli Takım kadrosundayken Makedonya maçı sonrasında uçakta gazeteci Bilal Meşe’yi darp eden ve daha sonra düzenlediği basın toplantısıyla Ay-Yıldızlı ekibi bıraktığını açıklayan Arda Turan’ın Barcelona’daki geleceği de belli oluyor.

Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre, Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ernesto Valverde takımdan ayrılacak oyuncuların listesini sundu.

TRANSFER LİSTESİNİ AÇIKLADI

Gazetede Gabriel Sans ve Fernando Polo imzaları ile yayınlanan habere göre, Valverde, Barcelona’nın yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı kamp öncesinde tatile çıkarken, takımdan ayrılacak oyuncuların listesini hazırlandı.

12 Haziran'da takım direktörlerinden Albert Soler ile birlikte yemek yiyen Valverde, takımla ilgili raporunu yönetime sunarken, oyuncular hakkındaki kararlarını da bildirdi.




EĞER İYİ BİR TEKLİF GELİRSE…

Gazetedeki haberde, Valverde’nin sözleşmesi devam eden Arda Turan için açık kapı bıraktığı, Barcelona’ya iyi bir teklif gelmesi durumunda genç futbolcunun satılabileceğini Albert Soler'e aktardı.

Valverde'nin diğer futbolcularla ilgili kararları da şöyle:

Aleix Vidal'la devam edilecek. Takımdan gitmesine onay verilen tek futbolcu, şimdilik genç futbolcu Sergi Samper. Valverde; Digne, Alcacer, Denis Suarez ve Andre Gomez'le ilgili kararını ise daha sonra vereceğini bildirdi.

ALINMASINI İSTEDİĞİ YLDIZLAR

İspanyol teknik direktörün Barcelona’ya alınmasını istediği oyuncular ise Bellerin, Verratti, Dembele ve geçen sezon Milan'da kiralık olarak oynayan Deulofeu.

Barcelonalı futbolcular yeni sezon hazırlıkları için 12 Temmuz'da bir araya gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve çalışmalara başlayacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum