Van der Wiel için Premier Lig'den talip var

Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan ve kadro dışı bırakılan Gregory van der Wiel için İngiltere'den sürpriz bir talip çıktı.

Van der Wiel için Premier Lig'den talip var
17 Temmuz 2017 - 12:00

Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ta teknik direktör Frank de Boer'un vatandaşı Gregory van der Wiel'i istediği ve yakın zamanda İngilizler'in Fenerbahçe ile temasa geçeceği belirtildi. 

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Geçtiğimiz sezon başında PSG'den bedelsiz olarak transfer edilen ancak sürekli sorun yaratan ve sakatlığı sebebiyle de forma giymekte zorlanan Gregory van der Wiel, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Skor'un haberine göre düşük maliyetli bir sağ beki kadrosuna dahil etmek isteyen Crystal Palace, kendisine takıma arayan van der Wiel için harekete geçti. 


ÜCRETİ SORUN YARATABİLİR

Fenerbahçe'den bonussuz yıllık 2.2 milyon milyon Euro kazanan van der Wiel'in İngiliz ekibinde ilk 11'e düşünülmediği ve bu maaşın Palace'ta verilmesinin mümkün olmadığı aktarılırken, Hollandalı'nın ücretinde indirime gitmesi halinde transfer ihtimalinin artacağı belirtildi. 

17 MAÇA ÇIKABİLDİ

Birçok sorun ve sakatlık yaşadığı Fenerbahçe'de tamamı ilk 11 olmak üzere 17 maçaç ıkan 29 yaşındaki savunma oyuncusu, 1 asist yapabildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum