Van Dijk'tan sürpriz itiraf

Hollanda'nın başarılı savunmacısı Van Dijk, EURO 2024 çeyrek finalindeki maçın ardından milli oyuncumuz Barış Alper Yılmaz hakkında konuştu.

Van Dijk'tan sürpriz itiraf
07 Temmuz 2024 - 01:29
A Milli Takım'ın EURO 2024'e çeyrek finalde Hollanda karşısında veda ettiği maçın ardından Virgil van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz yorumu geldi. Liverpool ve Hollanda'nın başarılı savunmacısı Van Dijk, maç boyunca etkili bir performans sergileyen Barış Alper Yılmaz hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Barış Alper'in kendilerini çok zorladığını dile getiren Van Dijk, ''Sürekli koşuyordu, ele avuca sığmıyordu. Her savunmacı için zordur. Bizi çok zorladı arka üçlüde'' ifadelerini kullandı.

Van Dijk maç sonu değerlendirmesinde Türk taraftarlara da dikkat çekerken ''Stadyumda çok fazla Türk taraftar vardı. Takımımla çok gurur duyuyorum. Biz de çok iyi başladık, topa sahip olmada ve rakibin topa sahip olmasında. Sonra daha özensiz oynadık ve tehlikeli yerlerde toplar kaybettik. Sonuç olarak, çok fazla top kaybı yapmamamız nedeniyle kontrataklarla daha tehlikeli oldular. İkinci yarıda sakin kalmalı ve yakaladığımız fırsatları değerlendirmeliydik. Bunu da iyi yaptık. Elinizden gelen her şeyi yapmalısınız ve biz de yaptık'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum