VAR kayıtları yayınlandı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Sivasspor - Galatasaray ve Gaziantep FK - Beşiktaş maçında yaşanan tartışmalı pozisyonların VAR kayıtlarını yayınladı.

VAR kayıtları yayınlandı!
03 Ocak 2023 - 16:46
Sivasspor - Galatasaray maçında Sivasspor'un iptal edilen golü ve Gaziantep FK - Beşiktaş maçında Nkoudou'nun pozisyonu için Türkiye Futbol Federasyonu, VAR kayıtlarını yayınlama kararı aldı.

TFF, yaptığı açıklamada "Gaziantep FK - Beşiktaş ve Sivasspor - Galatasaray maçlarının VAR kayıtları incelendi ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin, önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir. Bu maçların VAR kayıtlarının yayınlanmasına karar verilmiştir." sözlerini kullandı.

Galatasaray-Sivasspor maçında VAR odasının ofsayt önerisinde bulunduğu görülürken Gaziantep FK-Beşiktaş maçında ise hakem Atilla Karaoğlan'ın "Abi abartıyor ya, ben sarıda kalacağım." dediği görüldü.

MHK: "Bundan sonra görev verilmeyecek"

Merkez Hakem Kurulu, görüntülerin yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada "Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemine bundan sonra görev verilmeyeceğini, söz konusu iki maçın hakemlerine ise uzun süre görev verilmeyeceğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum