Ve Elneny krizi sonrası transferdeki alternatif

Elneny ile Beşiktaş arasındaki ipler kopma noktasına gelirken, siyah-beyazlılar bu bölge için gelecek sezon adına sürpriz bir isme yöneldi; Tom Carroll.

Ve Elneny krizi sonrası transferdeki alternatif
08 Haziran 2020 - 11:10 - Güncelleme: 08 Haziran 2020 - 13:39

Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, 12 Haziran'da başlayacak olan Süper Lig'e hazırlanırken, yönetim ise gelecek sezonun kadrosunu kurmak için var gücüyle çalışıyor. Bir yandan Sergen Yalçın'ın scout ekibi tarafından getirilen isimlerin peşinde koşuluyor, diğer yandan sözleşmesi biten ya da bitecek oyuncularla ilgili araştırmalar yapıyor.

Transfer görüşmelerinin hız kazandığı Beşiktaş'ta, takımdan ayrılma ihtimali doğan Mısırlı orta saha Elneny'nin alternatifi de belli oldu. Siyah-beyazlıların önüne son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Swansea City'de forma giyen İngiliz oyuncu Tom Carroll'un ismi geldi.

28 yaşındaki sol ayaklı 8 numaralı oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği, istemesi durumunda bedelsiz olarak getirilebileceği menajerler tarafından iletildi. Daha önce yönetime "Menajer oyuncusu istemiyorum" talimatı veren teknik direktör Sergen Yalçın'ın listesinde Carroll'un adının "Muhtemel sözleşmesi bitecek uygun oyuncular" arasında yer aldığı ortaya çıktı. Üst sıralarda olmasa da teknik patron Yalçın'ın, Carroll teklifini değerlendirebileceği bildirildi.

İngiliz oyuncu kariyerindeki en uzun süreli sakatlığı 2018-19 sezonunda yaşadı. Kalçasından sakatlanan Carroll, 58 gün sahalardan uzak kalırken, takımı adına da 8 maçta görev yapamadı. Profesyonel kulüp kariyerinde toplam 237 maça çıkan Carroll, 10 gol atarken, 25 de asist yaptı. Toplam 35 gole direkt katkı sağlayan İngiliz oyuncu, en çok formayı (103) Swansea City'de giydi. 28 yaşındaki yıldız Tottenham'da 56, QPR'de de 26 karşılaşmada şans buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum